Park West tillverkar den perfekta vardagsskon för alla tillfällen

Park West följer de klassiska formlinjerna och det gör att märket tilltalar många. Målet är att erbjuda kvinnor skor av hög kvalité till rätt pris och i rätt tid. Tanken är att bra skor inte behöver vara dyra. Ett par skor ska inte bara passa vid ett tillfälle, de ska kunna bäras till jobbvardagen liksom på fest. Park West tillverkar stilrena boots, lågskor och ballerinaskor i ett klassisk modell som är helt rätt i tiden.

Modellerna är lätta att kombinera med kläder och kan bäras till alla tillfällen. Park West följer de senaste trenderna och erbjuder skor som är helt rätt i tiden. Skorna är till störst del tillverkade av fint och mjukt skinn som formar sig efter foten och håller den fräsch. Skinn i naturliga färger blir snyggare ju mer de används.

Park West kommer med med kollektion varje vår och höst. Inför våren brukar fokuset ligga på lättare skor som ballerina, loafers och sandaler och på hösten läggs mer fokus på stövlar och boots. Park West boots och skor finns i olika utförandet och färger. De fungerar jättebra tillsammans med ett par smala jeans nerstoppade i skaftet, men blir extra snygga med en kjol eller klänning.

Höstens kollektion från Park West erbjuder snygga skor som är perfekta för de kyligare dagarna. Letar du efter boots eller vardagsskor i ett klassiskt snitt som aldrig blir omoderna? Då är Park West skomärket som du söker!

Intresserad av att köpa skor från Park West eller bli återförsäljare?

Mer information